Over PRO Aankoopkeuringen

Oprichting

PRO Aankoopkeuringen is opgericht door Abdellah El Habti, van kinds af aan een autoliefhebber in hart en nieren. Abdellah werd vanwege zijn kritische oog en ervaring steeds vaker gevraagd om mee te gaan bij auto aankopen. Dit werd steeds professioneler met uitleesapparatuur en speciaal keuringsmateriaal. Het idee werd geboren om ook andere particulieren te helpen met hun zoektocht naar tweedehands auto’s. Hiervoor is PRO Aankoopkeuringen in 2020 opgericht.

Missie

PRO Aankoopkeuringen zet zich in voor de particulieren die weinig kennis hebben van auto’s en een tweedehandsauto willen aankopen. Wij streven ernaar om onze klanten in het occasionaanbod te begeleiden naar de aanschaf van de meest betrouwbare auto’s tegen de meest gunstige prijzen.

Visie

Aankoopkeuringen voor occasions moeten net als bij de aanschaf van boten en het “nieuwe normaal” worden en meer naamsbekendheid krijgen. Pro Aankoopkeuringen wil ervoor zorgen dat alle particulieren die zich begeven in de markt van occasions zich bewuster worden van de valkuilen in het aankoopproces.