Waarom een aankoopkeuring?

Het is altijd verstandig om bij de aankoop van een tweedehandsauto een professional mee te nemen die kennis van zaken heeft. Zeker als u van plan bent een tweedehandsauto via bijvoorbeeld Marktplaats te kopen, liggen tal van risico’s op de loer. Wij komen in onze aankoopkeuringen van alles tegen: teruggedraaide kilometerstanden, gemaskeerde schades, een versleten versnellingsbak of gewoon een auto die erg slecht is onderhouden maar er wel goed uitziet. Wij zetten onze deskundigheid en ervaring in om voor u een miskoop te voorkomen en een gunstigere prijs uit te onderhandelen.

Pakketten vergelijken

Auto kopen bij een zakelijke verkoper?

Ook bij zakelijke verkopers is het niet onverstandig professionele hulp in te schakelen. Lang niet alle autogarages controleren hun ingekochte of ingeruilde voertuigen. Daarnaast liggen de prijzen bij zakelijke aanbieders vaak gemiddeld hoger dan bij particuliere aanbieders omdat deze claimen altijd betrouwbare auto’s aan te bieden.

Zelf bezichtigen of volledig uitbesteden?

Het kan uiteraard ook voorkomen dat u graag de auto wenst aan te kopen op afstand en hiermee tijd wenst te besparen. Hiervoor kan ook onze aankoopkeuring een oplossing bieden. Wij gaan in uw opdracht de auto bezichtigen en keuren om vervolgens aankoopadvies te geven.