Werkwijze

De klant centraal

Bij PRO Aankoopkeuringen draait het om vertrouwen en kwaliteit. De klant staat bij ons centraal. Iedere particulier heeft zijn eigen specifieke wensen bij het kopen van een auto. Daarom nemen wij de tijd die nodig is om u van dienst te zijn en u een betrouwbare auto te bezorgen tegen een eerlijke prijs.

Transparant & onafhankelijk

Wij zijn ons bewust van de concurrentie en het stijgende aanbod in de wereld van aankoopkeuringen. Ook zien wij enorme verschillen in de inhoud en kwaliteit van de keuringsrapporten die worden opgeleverd. Daarnaast treden veel partijen op als tussenpersoon waardoor je niet weet wie nu eigenlijk de keuring heeft uitgevoerd, in hoeverre dit onafhankelijk is gegaan en of uw belangen wel zijn behartigd. Bij PRO Aankoopkeuringen bent u er zeker van dat u met één partij te maken heeft. De adviseur die u spreekt, gaat met u mee, stelt het rapport voor u op en geeft het aankoopadvies.

Omdat PRO Aankoopkeuringen onafhankelijk opereert, zelf geen auto’s verhandelt of repareert hebben wij geen belang bij de uitkomsten van onze diensten. Bij ons gaat het om tevreden klanten en succesvolle aankopen.

Kentekencheck

PRO Aankoopkeuringen gebruikt diverse databases om feitelijke informatie te verzamelen over het voertuig via een kentekencheck. Zaken als schadeverleden, kilometerstand en onderhoudsverleden komen hierin voor. Dit wordt opgenomen in ons keuringsrapport.

PRO over de grens

Het importeren van auto’s uit het buitenland gebeurt steeds meer en daar zijn wij ons van bewust. Als autoliefhebbers zitten wij graag achter het stuur en is daarmee geen auto voor ons te ver om te beoordelen. Wij voeren onze diensten ook uit in Belgie of Duitsland. Vooral de Duitse automarkt is in trek als het gaat om de import van merken Audi, Volkswagen, BMW en Mercedes.